Život promiskuitní jehovistky z Nic než pravda: Sex, vražda a smrt matky!

29.09.2008 19:01

 

 

Soutěžící Eva. (foto archiv TV Prima)

Soutěžící Eva. (foto archiv TV Prima)

Dcera Evy se během přenosu psychicky zhroutila. (foto archiv TV Prima) Soutěžící Eva. (foto archiv TV Prima)

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Další díl pořadu Nic než pravda se dá označit za dosud nejemotivnější. Kontroverzní soutěžící Eva Horňáková (45) si svými odpověďmi poštvala publikum ve studiu tak, že ji doslova vypískali. Super.cz vám odtajní některé pikantní informace!

Reklama:
„Eva má za sebou strašný osud. Její první přítel byl zastřelen na útěku z vězení. Celá její rodina trpí nevyléčitelnou a dědičnou nemocí krve. Když bylo Evě pět let, zemřela jí maminka. Toto neštěstí Eva svým způsobem zapříčinila," prozradil Super.cz člověk ze štábu soutěže Nic než pravda.

Krutý osud pětačtyřicetiletou osobní trenérku ale nadále pronásledoval. Když byla půl roku těhotná, měla zánět dělohy a doktoři zjistili, že kdysi v minulosti přechodila kapavku, což údajně netušila. Eva měla několik partnerů, a to jak trvalejších, tak náhodných. Ne vždy dodržovala zásady bezpečného sexu, především ve chvíli, kdy byl u vzplanutí alkohol. Dodnes si pamatuje počet všech svých milenců a má i kalendář, kam si psala data milostných aktů a jména všech partnerů.

Kdysi byla jehovistkou, jejichž víra zakazuje jakoukoliv krevní transfuzi. Eva má dceru, se kterou tuto otázku prý nikdy neřešila. Její dcera, která se rovněž jmenuje Eva, bude přítomna ve studiu. V jednu chvíli bude vyzvána moderátorem, aby přečetla matce otázku. „Povolila byste dceři transfuzi krve, kdyby byla v ohrožení života?“ Již při čtení otázky měla dcera oči zalité slzami. Po jejím zodpovězení matkou a následným vyhodnocením polygrafu propukla v nezadržitelný pláč.

Některé reakce nenechaly klidným ani samotného moderátora Petra Šišku. „A to jste máma?!“ nevydržel v jednu chvíli. „Nesmím dávat najevo sympatie, to není úloha moderátora. V tomto případě jsem ale musel občas zasáhnout tak, jak není v tomto pořadu úplně mým zvykem,“ přiznává Šiška. Eva se do soutěže přihlásila především kvůli finanční stránce, a protože ráda riskuje a je ráda středem pozornosti.
Zpět