Zhrzený Hranáč vykřikoval: Leoš Mareš je č...k!

30.09.2008 11:12

 

 

Zoufalý Martin Hranáč odchází naštvaně z baru.

Zoufalý Martin Hranáč odchází naštvaně z baru.

Leoš se celý večer náramně bavil. Tohle mi Mareš neměl dělat! Proč mě nikdo nemá rád? Martin se skamarádil s finalistkou X factoru Pavlínou Ďuriačovou. Martin si užívá svých pět vteřin slávy.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Další fotky

 

 

Ztracená existence Martin Hranáč (25) se po dlouhé době objevil na veřejnosti a hned na sebe musel upozornit. Bohužel si vzal do své nevymáchané pusy velké sousto, což se mu rozhodně nevyplatilo!

Reklama:
Martin Hranáč si ke svému "velkolepému" kousku vybral afterparty finalistů soutěže X Factor, kam pochopitelně nebyl pozván. Zábava byla v plném proudu a bývalý účastník reality show VyVolení se rozhodl na sebe strhnout pozornost za každou cenu. Jenže jeho výstředních kousků a nežádoucí přítomnosti měl dost moderátor Leoš Mareš a Hranáče z party vyhodil.

Hranáč známý svou afektovaností si v tu chvíli nebral servítky a na všechny strany vykřikoval: „Ten č...k Leoš mě vyhodil, že jsem tady prý nežádoucí kreatura!" Jenže s Leošem souhlasili i další účastníci akce v baru Cathedrale, a tak Hranáčovi nezbylo nic jiného než odejít.

I když sláva dvojice "mamka" (Martin Hranáč) a "taťka" (Tony Jalovec) z VyVolených je už dávno pasé, někdo se s tím zřejmě nemůže smířit a pro slávu je ochoten udělat cokoliv. Vzteklý Hranáč se ale nedal a zůstal alespoň v horní části baru, kde se zapovídal s Pavlínou Ďuriačovou. Ani tam se Martin nemohl zbavit potupného vyhazovu a pokračoval ve sprostých nadávkách a gestech. Když zjistil, že si ho nikdo nevšímá, v tichosti a nenápadně se ztratil.

Možná by si měl exVyVolený loser uvědomit, kde je jeho místo a začít se věnovat více třeba charitě...(yas)
Zpět