Vystrašená Hanychová: Čtyři žaloby! Půjde za katr?

01.10.2008 10:35

 

 

Agáta Hanychová má pěkně nahnáno.

Agáta Hanychová má pěkně nahnáno.

Agáta se svým kamarádem, kadeřníkem Martym. Agáta Hanychová má pěkně nahnáno.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

 

Modelka Agáta Hanychová (23) má pěkně stažený zadek! Za své reportáže na internetové televizi Stream už nasbírala čtyři žaloby pro urážku na cti a poškození dobrého jména. Hrozí jí pěkně mastná pokuta.

Reklama:
„Vůbec mě nenapadlo, že by mě někdo mohl zažalovat. Pravda, trochu do lidí rýpu, ale nemyslím to zle," svěřila se Super.cz Hanychová, která má na Stream.cz společenský pořad Agáta a V.I.P.ky pipky.

„Jedna reportáž, kterou jsem sestříhala jako konkurz modelek do pornočasopisu, musela být stažena. Čtyři holky včetně Katky Sokolové na mě podaly žalobu pro urážku na cti a poškození dobrého jména. Je to peklo," stěžuje si mladá rebelka, která si repky ze společnosti sama stříhá, komentuje je a vymýšlí vtipné popisky. Ale jak to vypadá, lidem, kterých se to týká, se to tak vtipné nezdá. „Doufám, že vše vyřeším omluvou. Já nechci jít do kriminálu," lká Agáta. Na modelku nedávno podal žalobu i Petr Zvěřina. „To mě neštve, protože vím, že Zvěřina se chce zviditelnit," tvrdí Hanychová, kterou Petr zažaloval kvůli tomu, že ho obvinila z krádeže peněženky.

Do toho všeho před několika dny někdo zveřejnil modelčino mobilní číslo a od té doby jí telefon nepřetržitě zvoní. „Nemám chvíli klid, asi si budu muset změnit číslo," zoufá si dcera herečky Veroniky Žilkové.

A jak je na tom Hanychová se svou redukční kúrou? „Jím jenom dietní polévky a pudinky, které se prodávají v lékárně, a už mám tři kila dole. Do toho chodím cvičit s osobní trenérkou do fitka, takže za chvíli budu zase ve formě," říká kráska, která se svým albánským milencem Albanem strávila nákupní víkend ve Vídni.

„Bylo to úplné šílenství. Nakoupila jsem si tolik oblečení, že se mi nevejde do skříně," říká Agáta. Ještě navíc vyvrátila spekulace o svém těhotenství. „Opravdu nejsem těhotná. Ale nikdy neříkej nikdy. Podívejte se na mou mámu, ta si není nikdy jistá," usmívá se modelka. (mr)
Zpět