StarDance III: Tanečky a erotické dusno! Kdo s kým skončí v posteli?!

03.10.2008 16:29

 

 

Jan Kliment a Zuzana Norisová

Jan Kliment a Zuzana Norisová

Michal Kostovčík s Ivou Frühlingovou Michal Necpál s Janou Doleželovou Po chvíli se Čadkovi Doleželovou podařilo umluvit k tanci.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Další fotky

 

 

Třetí řada populární soutěže se nezadržitelně blíží! S ní se na diváky řítí i megaporce společenských tanců v podání ohebných profesionálů a více či méně prkenných slavných tváří. To ale rozhodně není všechno!

 
Stalo se totiž dobrým zvykem, že sošní tanečníci a svůdné tanečnice celebritám často zamotají hlavu. Náročný trénink, litry potu, namožené svaly a společně strávené hodiny - to už stmelilo nejeden taneční pár nejen u nás, ale i na Slovensku.

Příkladem za všechny je třeba Petr Čadek (29). Ten pobláznil nejen herečku Tatianu Vilhelmovou (30) v druhé řadě, ale i modelku Andreu Verešovou (28) ve slovenské verzi Let's Dance. Tenhle šikovný tanečník a v neposlední řadě i lamač dívčích srdcí má skvěle našlápnuto zamíchat kartami i ve StarDance.

„Bylo by s podivem, kdyby ho Česká televize nevyužila i v dalším pokračování. Tam figuruje coby odborný poradce. Divačky všech věkových ho milují, jeho přítomnost proto byla takřka jistotou,“ uvedl zdroj ze zákulisí pořadu.

A vida! Soutěž ještě ani nezačala a Čadek už „zkouší“ (nejen) taneční vlohy soutěžících. Naposledy si dosyta užíval s modelkou Janou Doleželovou (26) na narozeninách Óčka. S vášnivým tancem, který tu předvedli, by u diváků jistě uspěli.

O tanečních vlohách soutěžících „trojky“ se zatím moc neví, ale milostný potenciál je tu docela vysoký. Zamíchá kartami uhrančivý Jan Kliment s herečkou Zuzanou Norisovou? Slibně i vypadá i dvojice Dana Batulková a Jan Onder. Sympatická herečka totiž proslula slabostí pro maldší muže. O šikovném svůdníkovi z Ordinace v růžové zahradě Davidu Suchařípovi a Albině Zaytseva ani nemluvě. Sehraným párem je i Michal Kostovčík se zpěvačkou Ivou Frühlingovou.

Show, kterou bude uvádět osvědčená dvojka Tereza Kostková s Markem Ebenem, už brzy začne. Máme se začít těšit na nová milostná dobrodružství...? (lv)
Zpět