Silikonová sexbomba Pamela Anderson u nás!

03.10.2008 10:33

 

 

Pamela Anderson během finále soutěže krásy Cat Girl.

Pamela Anderson během finále soutěže krásy Cat Girl.

Na pravé ruce má Pamela prsten, který si zakoupila. Pamela Anderson byla středem večera. Pamela se na afetrparty skvěle bavila s Alojzem Ryšavým. Pamela Anderson během finále soutěže krásy Cat Girl.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Idol, po němž už několik let touží nejeden z mužů, obdivující svůdnou sexbombu a hvězdu seriálu Pobřežní hlídka Pamelu Anderson (41), navštívil naše slovenské sousedy. My jsme jako jediní získali exkluzivní fotografie a informace z návštěvy této silikonové krásky.

Reklama:
Půvabná sexbomba byla na Slovensko pozvána, aby se zúčastnila jako porotkyně finále soutěže krásy Cat Girl, kterou organizuje bývalá slovenská Miss Lucia Senášiová. Na slavnostním večeru chtěla Pamela zazářit, a proto se rozhodla svou róbu doplnit diamantovými šperky.

Překvapivě si vybrala ALO Jewelery a zavolala do Prahy majiteli Alojzovi Ryšavému. „Bylo to pro mně obrovské překvapení. Samozřejmě jsme zvyklí spolupracovat s hvězdami světového formátu jako je třeba Petra Němcová, ale zájem Pamely Anderson mě velmi potěšil," prozradil Super.cz Ryšavý, který ihned vyslyšel prosbu silikonové krásky a s několika šperky vyrazil do Bratislavy.

Herečka si nechala poradit s výběrem a nakonec zvolila náušnice a prsten s perlou a diamanty v hodnotě 500 tisíc korun. S prstenem byla Pamela natolik spokojená, že si ho zakoupila a nyní se pro ni upravuje na míru. Potom bude zaslán do USA. „Pamela je nádherná žena a je velice příjemná. Opravdu jen potvrzuje pravidlo, že čím větší hvězda, tím lepší chování," řekl nám Alojz Ryšavý, který s Pamelou strávil několik hodin. (yas)
Zpět