Sexbomby Kristelová s Ochotskou: Panika. Bez signálu a bez chlapů!

03.10.2008 10:31

 

 

Katka Kristelová a Míša Ochotská mají smůlu. Na luxusní lodi není signál.

Katka Kristelová a Míša Ochotská mají smůlu. Na luxusní lodi není signál.

Námořník a sexy blondýny. Že by Katce tikaly biologické hodiny? Luxusní loď Norwegian Gem Katka Kristelová a Míša Ochotská mají smůlu. Na luxusní lodi není signál.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

 

Moderátorky Kateřina Kristelová (27) a Michaela Ochotská (23) se dostaly do šoku, když na zaoceánské lodi zjistily, že nemají signál a nemohou tak mobilem komunikovat se zástupci mužského pohlaví!

Reklama:

„Mám jen dvě čárky," křičely na sebe Kateřinou Kristelovou s Michaelou Ochotskou, když se přiblížily k pevnině. Během plavby na lodi Norwegian Gem zjistily, že nemají na svých mobilních telefonech téměř žádný signál. Sexy blondýnky začaly panikařit - jejich konverzace začala být značně jednoduchá: „Máš signál? Já nic, co ty?". Obě nedokážou bez svých telefonů vydržet víc než deset minut, a představa týdenní dovolené bez spojení s přáteli pro ně byla horší, než kdyby je donutili moderovat Receptář prima nápadů.

Míša už několik měsíců randí s kapitánem české fotbalové reprezentace Tomášem Ujfalušim a bez možnosti stálého kontaktu se svým milencem je naproto vyřízená. „Snažíme se s Tomem být spolu co nejčastěji. Bohužel jsme oba velice zaměstnaní a mobilní spojení je často náše jediná možnost komunikace," vysvětlovala Ochotská, která kromě studia a moderování hraje v nováckém seriálu Pojišťovna štěstí. Ujfaluši zase kope v Itálii za tým Fiorentina.

Kateřina Kristelová je už přes půl roku sama. Po rozchodu s hokejistou Lukášem Filipem sice nemá o nápadníky nouzi, ale stále ještě oficiálně žádného partnera nepředstavila. S kým asi tak nutně potřebovala blonďatá moderátorka telefonovat? „Nic vám neřeknu. Až to bude aktuální, tak se to dozvíte," prozradila se smíchem Kateřina.

Obě blondýnky nejsou na lodi jen na dovolené. V pátek zde budou moderovat světové finále soutěže Miss Europe and World Junior 2008. U moderátorského pultu se budou střídat po boku Jana Čenského, který má s moderováním takových soutěží už značné zkušenosti. Luxusní loď připomíná obrovské plující město, skládá se ze čtrnácti pater, která jsou propojena dvanácti výtahy pro cestující a deseti pro personál. Pracovníci lodi bydlí ve spodních třech patrech a ostatní klienti obývají zbylých devět pater. Ti nejbohatší bydlí ve VIP zóně, a to ve speciálně upravených patrech nad bazénem. (yas)
Zpět