Rozdováděná Katka z Vem si mě: Chlast a sex s kámoškou! Máme fotky!

29.09.2008 18:58

 

 

Zatímco si Katka pochutnávala, pánové užasle zírali...

Zatímco si Katka pochutnávala, pánové užasle zírali...

Vitaminy jsou na podzim třeba. Katka si body shot vychutnala se vší parádou. Zatímco si Katka pochutnávala, pánové užasle zírali...

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Sympatická Katka (24) z Vem si mě je pěkné číslo! Při pohledu na její vzrušující hrátky s kamarádkou by si televizní milionář Michal Červín (38) možná drbal hlavu, že si nevybral právě jí.

Reklama:
„Kačenka z Vem si mě se umí opravdu výborně bavit. Přesvědčili jsme se o tom v Music Clubu MAX v Králíkách u Nového Bydžova,“ svěřil Super.cz jeden z hostů bujarého večírku.

Stačilo pár veselých kalíšků a Katka bez okolků kývla na body shot s kamarádkou. „Tequilu mám ráda, proč si jí nedat tímhle způsobem,“ smála se.

A za chvíli už její sexy kámoška ležela a s tequilou v pupíku a pomerančem v ústech čekala, až se Katka odhodlá. Ta nelenila a šla rychle na věc.

Nejdřív labužnicky olízla skořicovou bradavku, zhltla panáka teguily a dráždivou show pak završila dlouhým polibkem se sladkým pomerančem v hlavní roli.

Nutno říct, že Katka měla velký úspěch! Přítomní pánové zírali s otevřenými ústy a uznale pokyvovali. A samozřejmě si neodpustili pár více či méně oplzlých poznámek. Těm ale Katka vůbec nevěnovala pozornost. Měla totiž oči jenom pro svojí „tequilovou lady“. (lv)
Zpět