Pustit žilou: Fotbalistu Horvátha chtěli zabít!

03.10.2008 16:27

 

 

Fotbalista Pavel Horváth

Fotbalista Pavel Horváth

Veronika Žilková Fotbalista Pavel Horváth

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Herečka Veronika Žilková (46) pouští ve své nové talk show svým hostům žilou. A rozhodně se s nimi nemazlí! Tentokrát si vzala na paškál fotbalovou rozhodčí Dášu Damkovou, Tomia Okumaru a fotbalistu Pavla Horvátha!

Reklama:
Nejvíce překvapil právě fotbalista Horváth. Mimo jiné prozradil, které kanadské žertíky jsou teď v kurzu, a vyvrátil domněnku moderátorky Veroniky Žilkové, že kapitáni mužstva kanadské žertíky nesmějí dělat. „A to jako proč? Jasně že je dělám, i když jsem kapitán,“ smál se Horváth.

Přiznal, že nedávno nachytal svého kolegu Davida Limberského. „Do slipů jsem mu dal jeden krém, který fakt hodně pálí. Když jel domů, najednou mi přišla SMS, že mě zabije,“ prozradil při natáčení v Činoherním klubu Horváth, kde se ženské publikum smálo velmi srdečně.

Veronika Žilková přivítá v dalším díle talk show Pustit žilou i Dagmar Damkovou a Tomio Okamuru. Co tyhle tři zajímavé osobnosti spojuje? Dáša Damková chtěla pracovat v cestovní kanceláři, místo toho hraje fotbal. Tomio Okamura chtěl hrát fotbal, ale pracuje v cestovní kanceláři a Pavel Horváth hraje fotbal tak, že může pracovat i v cestovce, a cestuje tak, že může hrát i fotbal.

Pokud se chcete dozvědět, jaké další kanadské žertíky mezi fotbalisty letí, jaké bylo setkání české fotbalové rozhodčí Dagmar Damkové s Ronaldinem a v čem tkví světová jedinečnost českého párku v rohlíku, což prozradil třetí host Tomio Okamura, pak sledujte pořadu Pustit žilou již tuto neděli od 21.15 hodin v Televizi Prima. (ks)
Zpět