Nezadaný Vojtěch Dyk: Chci dítě!

03.10.2008 10:29

 

 

Vojtěch Dyk

Vojtěch Dyk

Martha Issová s přítelem Jakubem Prachařem. Ondřej Ruml Kdyby tak byl můj... Vojtěch Dyk

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Biologické hodiny, jak se zdá, tikají nejen ženám. I sympaťák Vojtěch Dyk (23) se roztikal dokonce natolik, že jediné, po čem touží, je dítě!

Reklama:
„Miluji děti. Hned bych do toho šel a zplodil dítě," přiznal exkluzivně pro Super.cz Vojta. Kdo by si tedy myslel, že mladík v jeho věku touží po materiálních věcech, moc se mýlí. Touha po potomstvu je tak silná, že herec baží po vhodné partnerce, se kterou by dítě počal.

„Hledám partnerku pro život, a jedinou, kterou jsem zatím našel, je Jakub Prachař," přiznal s úsměvem zpěvák. S Jakubem se Vojta zná už spoustu let a účinkování v kapele NightWork nasvědčuje tomu, že si kluci rozumí nejen po hudební stránce.

Co by na to ale řekla partnerka Jakuba Martha Issová? I když je pravdou, že ve světe už je známý případ muže, který porodil vlastní dceru. Takže jak se zdá, ani tato případná touha Vojty mít potomka s Jakubem by nemusela být nesplnitelná!

Jméno Vojty Dyka se ale spojovalo s finalistkou X Factoru Kamilou Nývltovou. Vzájemné pohledy, které zachytil fotograf na jedné akci, kde se dvojice objevila, by spíše nasvědčovaly tomu, že si nejsou lhostejní. „Kamilu jsem viděl dvakrát v životě a nikdy jsem s ní nic neměl," popírá jakékoliv spekulace o vztahu s Kamilou Dyk.

I když mladý herec mluví o dětech a rodině, partnerku momentálně nemá. Jeho největší láskou i nadále zůstává divadlo a hudba. Pro fanoušky připravil Vojta s kapelou T.O.P. Dream Company koncert. Společně s ním vystoupí 7. října v Lucerna Music Baru i další frontmani kapely - Marta Balážová a Ondřej Ruml . „S Ondrou se znám dva roky. Našli jsme se ve stejné muzice, v improvizaci," dodal závěrem zpěvák, pro kterého je velkým snem pracovat jako učitel v mateřské školce. (ks)
Zpět