Narozeniny Óčka: Mlsný Sámer chtěl všechny! I oplácanou Hanychovou?!

03.10.2008 10:30

 

 

Že by jim to spolu ale slušelo?

Že by jim to spolu ale slušelo?

Sámer se zapovídal i se svojí bejvalkou Agátou. Sámer je rozený objevitel! Co asi hledal u Mesarošové? Sámer Issa je prostě rozený milovník.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Další fotky

 

 

Šesté narozeniny známé hudební televize v klubu Pacha si nenechala ujít celá řada známých tváří. Litry alkoholu, skvělá hudba a uvolněná atmosféra pak mnohé z nich proměnila natolik, že se sami divili.

Reklama:
„Jejda, nějak jí, holce, v poslední době víc chutná. Je teď nějaká baculatá,“ šuškali si hosté na adresu večírkové královny Agáty Hanychové, která dorazila se svým přítele Albanem Jusufim a kamarádem Martym.

Modelka svoje nově nabyté tvary navíc „podtrhla“ výběrem šatů, které neskryly ani deko. Kromě bujného poprsí tak mohli všichni obdivovat pěkně klenuté bříško, které ale rozhodně není výsledkem postelových hrátek. Jedině tak v případě, že si Agáta do postele místo Albana tahá menu o pěti chodech.

Hanychová se překvapivě na chvíli zastavila i se svým několikrát bývalým Sámerem Issou. Ten byl ten večer při chuti a nenechal na pokoji žádnou sukni. Neunikla mu silikonová Dominika Mesarošová (možná proto, že nechtěla), a ani mnohé další krásky.

Moderátorka Eva Aichmajerová byla za tajuplnou. Když zjistila, že nikde není v dohledu žádný objektiv, přisedla si ke svému údajnému milenci, slovenskému zpěvákovi Peteru Cmorikovi. Jakmile ale zmerčila fotografa, rychle odskočila a dělala, že snad Petera ani nezná. Na druhou stranu se právě k ní hodně znal pražský primátor Pavel Bém. Jeho zájem o Evu byl evidentní, až se sympatická kráska chvílemi červenala.

Slovenskou popmusic reprezentovaly i Daniela a Veronika Nízlovy (20), které se blýskly například v muzikálu Rebelové. Na rozdíl od mnohých kolegů byly celý večer o vodě - čekalo je totiž vystoupení. Při něm hlavně pánové obdivovali nejen zpěv, ale i vyvedené silikonové poprsí.

Narozeniny si nenechali ujít ani hudebník Michal Hrůza, houslista Pavel Šporcl, zpěvačka Helena Zeťová nebo missky Renata Langmannová, Katka Sokolová, Eva Čerešňáková a mnozí další. Bezkonkurenčně největším pařmenem ale byl, jako již tradičně, ředitel Óčka Jiří Balvín. (lv)
 
Zpět