Kadlčková opět na scéně! Bez vlasů, nenápadná a cudná s novým milencem?

29.09.2008 19:11

 

 

Mluvím čínsky.

Mluvím čínsky.

Chce se mi spát. Dominika Kadlčková si zahraje ve filmu. Dominika a Dominika. Holky rozjely i pořádnou osahávačku. Dominika Kadlčková se ukázala na mole ve spodním prádle.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Další fotky

 

 

Modelka a herečka Dominika Kadlčková (21) se po dlouhé době opět objevila ve společnosti. Po několika měsících, strávených v Číně, se ukázala bývalá party girl na večírku a sebou si přivedla nový objev!

Reklama:
„Ten fešák je jen Dominiky kamarád," prohodil jeden z přátel Dominiky Kadlčkové na tmavovlasého mladíka, se kterým dorazila na party na Občanské plovárně. Modelka a herečka z nováckého seriálu Ulice na začátku května odjela pracovně do Číny. Svůj návrat plánovala až v říjnu, ale do Čech dorazila už koncem září. „Zdržím se tam čtvrt roku. Potřebuji si odpočinout a úplně změnit prostředí," nechala se slyšet Kadlčková.

Tentokrát ale na večírku zanechala veškerých výstřelků a nenápadně se schovávala mezi ostatními hosty. Že by dlouhodobý pobyt v Asii bývalou pařmenku a rebelku, která zbožňovala objektivy fotografů, úplně změnil? „Dominika často navštěvovala klub Misch Masch a potom, co odjela z Plovárny, se zastavila ještě za kamarádem v baru u tohoto klubu," prozradil nám jeden z návštěvníků tohoto podniku.

Každopádně se Dominika objevila bez svých typických prodloužených vlasů, ale možná pro česká média chystá velikou změnu. Před odjezdem herečka dotočila roli ve filmu Vy nám taky, šéfe!, kde si střihne milostnou scénu úplně nahá. „Po tomto natáčení se považuji opravdu za herečku," tvrdí s nadsázkou Dominika.

Co na tento návrat asi řekne další hvězda všech party a kamarádka Kadlčkové Dominika Mesarošová? Zatímco Dominika trávila dny bez internetu a veškerých informačních prostředků v Číně, silikonová sexbomba stačila sbalit ženatého, a toho času nezvěstného ředitele Miss ČR, našít si vlasy a napíchat rty kolagenem, a dokonce zvětšit umělé trojky na pětky. (yas)
Zpět