Hudba

19.09.2008 12:24

 

Nightwish - Wishmaster

Moje oblibená skupina.

BlueVlogue No.1 - Pozdní bycha honění

Konečně se dostávám k tomu, že si zakládám (a proč) vlastní Vlog… Nikdo se nic nedoví (doufám), ale rozhodně jsem se u tohoto prvního dílu nadřel, když jsem zjistil, že v DVD formátu při střihu nesedí v libovolném místě zvuk na obraz a vzápětí přímo naopak. Rozsekal jsem tedy tento nezáživný kus videoklipu na množství drobných klipíků a pak střípek po střípku jsem tu šokující zprávu, která není nikomu k užitku, zase slepil dohromady… Teprve pak jsem byl spokojený… Blue…

 
Od: altermagica

Iggy Pop - Lust For Life (Klip - Soundtrack)

Iggy Pop - Lust For Life (Klip - Soundtrack-Transpotting) ---------------------------------- ------------------------- !!!!!!!-> 20.září…. HC Sparta Praha (Výstaviště) <-!!!!!

Dope - Bring it on (Klip)

Dope - Bring it on (Klip)

Wild Energy - nové album Ruslany!

Nejsem si jistý, zda vyjde i v ČR, ale nejspíše by mělo. Natočeno bylo legendárním &#34;Hit Factory Criteria Studios&#34; in Miami a produkováno Ego Works. Wild Energy kombinuje součásti hudby, video produkce, literatury a společnosti neobvyklou cestou. Je oddané myšlence volnosti lidských pocitů a svobody užitím originálních a ne tak často slýchaných etno prvků. Muzika smíchala tyto prastaré styly a zpívané tradice lidí z Karpat s moderní populární hudbou. Zabarvení Ruslanina hlasu se spojuje s jejím unikátním hlasovým stylem a je nezaměnitelný a okamžitě rozpoznatelný pro miliony jejích fanoušků. Vydání pro Ruslanu znamená též spolupráci s americkými superstar jako T-Pain a Missy eliot ve dvou skvělých písních s dramatickým a úžasným výsledkem. Též vyhrála Eurovizi 2004 s písní &#34;Wild Dances&#34; a hlasování o nejlepší eurosing všech dob ji udělalo jednu z nejpopulárnějších umělkyň v

Ruslana - Vogon chy lid - intro k videoklipu

Natáčení videoklipu zpěvačky Ruslany pro píseň Vogon Chy Lid z alba Amazonka bylo dokončeno! Je zde plno speciálních momentů, jako například Ruslana and její taneční skupina padající do vody nebo rozlomení velkého kusu ledu. Video je převážně složené z fragmentů Wild

1:27

Kryštof

Z koncertu Čeladná Open 2008!

Avril Lavigne

MoJe ViDeJkO.Je to k písničce Headset.Umím dělat lepší,tohle je totiž jen z obrázků,ale ej to moc hezká písnička.tak si ji poslechněte. Plsky komentíky........

Letorosty 2008: MIG 21 s dechovým orchestrem! Unikátní záběry!

Speciální aranžmá písně MIG 21 - Vlajky vlají - pro velký orchestr. Celý koncert MIGů s třicetičlenným orchestrem uslyšíte na festivalu Berounské Letorosty již tuto sobotu 20. září v Berouně!

AMERICKÁ HYMNA od MARIAH CAREY

V jedinečném provedení od Mariah Carey! To musíte slyšet!

Nightwish - Crownlles

Moje oblibená skupina.

4:10

Čërnyj Kofe - Vladimirskaja Rus'

Легендарная группа Русского метала Чёрный кофе с песней 'Владимирская Русь'. В 80-е годы альбом Чёрного кофе "Переступи порог" разошёлся тиражом 2 миллиона экземпляров на виниле.

Balada o tvrdém grudima / Balada o pevných prsou

Píseň kultovní skupiny Šarlo Akrobata z legendárního YU filmu 'Dečko, koji obećava' (1981). Jako host vystupuje tehdy mladičký Aleksandar Berček (ve filmu jménem Slobodan Milošević:)))). Údajně první píseň v SFRJ s homosexuální tématikou.

Kryštof

z festu celadna open 2008.

Draconian - The Gothic Embrace

Draconian - The Gothic Embrace

"No air" s českými titulky

Video vytvořeno pro Moniku J.

Draconian - Death come near me

Draconian - Death come near me

Kalwich - Beat

Můj první videoklip k písničce Beat. Točil ho můj kámoš Šimon Hrych. Taky se moc omlouvám za špatnou kvalitu zvuku, měl jsem blbý mindrák. Těšte se na můj nový klip k singlu Nebe nebo Peklo, které bude už brzy. Bude ho točit o5 Šimon a stříhat Bernyz z mFriedns :) PS: BEAT JE VŠUDE!

 
Od: kalwich

Pro mojí lásku : - *

Pro človíčka, který je sice v mém srdíčku krátkou chvíli, ale já cítím, jako by tam byl věčnost....miluji tě Martí :-*

 

3.67 (6 hlasů)

Od: 14Naty14 [seznam.cz]

Salsa

Salsa

3:40

First J - Bojuj s vášňou

Videoclip nahrany a naspievany judistami z 1.JUDO CLUBU Pezinok. Vystupuje First "J"

Vanilla Sky - Umbrella (Rihanna Cover)

Vanilla Sky jako Umbrella by Rihanna.

 

Od: accu

Noc na ulici! - Tomáš Král a Lucka Marvanová

Krátký videoklip na jednu hodně známou píseň. A jakou? Jestli to poznáte... :-) (amatérské video)

Disturbed - Prayer (Klip)

Disturbed - Prayer (Klip)

Jestli to nebude láska! - T. Král a L. Marvanová

Jde o menší parodii jedné známé pisničky z pohádky. Hádejte z jaké?? Je to jen trochu jinak pojato. :) (amatérské video)
Zpět