Čvančarová v kalendáři: Nevinná, ale dráždivá nahota!

01.10.2008 10:42

 

 

Cudná hraběnka Jitka Čvančarová.

Cudná hraběnka Jitka Čvančarová.

Herečka kousek svého těla přece jenom odhalila. Jitka jako jezdkyně na koních. Jitku fotil známý fotograf Jiří Turek. Herečka s producentem kalendáře Pavlem Trčkou. Focení s orlem patřilo mezi nejnáročnější.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Další fotky

 

 

Herečka Jitka Čvančarová (29) je další hvězdou, která se nechala nafotit pro prestižním kalendář přezdívaný český Pirelli. Oproti minulým ročníkům jsou fotografie velmi cudné, ale přesto dráždivé.

Reklama:
„Je to nadstandardně dělaný kalendář, který nemá ambice polopaticky ukazovat svlečené ženy, nemající s tím produktem nic společného," říká autor fotografií Jiří Turek, jenž Čvančarovou fotil v prostorách jihomoravského zámku Lednice.

I když je na všech snímcích Jitka zahalená, přesto vždy je nenápadně kousek jejího těla odkryt. Někde třeba herečce vykukuje ňadro v krajkové podprsence, jinde je zahalená jenom do bílého šálu.

„Nemám problém nechat se fotografovat ve spodním prádle, ale to už je pro mě hranice," říká Čvančarová, která je momentálně s přítelem Martinem Hofmannem na cestách v zahraničí.

V kalendáři Stock 2009 se před Jitkou objevily Iva Kubelková, Jitka Kocurová, Markéta Hrubešová nebo Simona Krainová. (mr)
Zpět