Britney Spears: Řeknu vám vše o svých synech

22.09.2008 14:51

 

 

Britneyini synové Preston a Jayden milují vodu, a tak nejraději řádí v bazénu.

Britneyini synové Preston a Jayden milují vodu, a tak nejraději řádí v bazénu.

Britney Spears se synem. Britneyini synové Preston a Jayden milují vodu, a tak nejraději řádí v bazénu.

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Popová hvězda Britney Spears (26) má ošklivé životní období už nejspíše za sebou. Po dlouhých dvou letech promluvila o svém životě, a zejména o vztahu ke svým dvěma synkům.

Reklama:
Zpěvačka Britney Spears se po drogových i jiných eskapádách, kvůli nimž se stala vyhlášenou skandalistkou a hvězdou bulvárních médií, a psychickém zhroucení opět vrací do normálního života. Popová princezna vstává z popela jako bájný Fénix nejen profesně, ale také coby matka dvou synů.

Obnovené opatrovnictví

Poté, co jí soud děti odebral a svěřil je do výhradní péče jejich otce, exmanžela Spears rappera Kevina Federlina (30), se začíná blýskat na lepší časy. Zpěvačka má nyní povoleno vídat syny Seana Prestona (3) a Jaydena Jamese (2) každé pondělí a středu a z pátku na sobotu u ní můžou dokonce přespat. Šťastná Britney pozvala do svého luxusního domu v Beverly Hills novináře a povídala si s nimi o svých mateřských povinnostech. Rozhovor po více než dvou letech je sám o sobě důkazem, že se život Spears začal ubírat tím správným směrem.

Zpěvačka se snaží určené dny se svými ratolestmi trávit co možná nejpříjemnějším způsobem, a tak s nimi většinu času dovádí v bazénu. „Oba kluci milují vodu a hrozně rádi do ní skáčou. Vodní hrátky mě taky udržují v kondičce,“ vypráví Britney, jež se svými chlapečky také často vyráží na výlety do přírody. Preston a Jayden se jako většina dětí jejich věku rádi dívají na pohádky. Nejraději mají animovaný film Auta. Britney synkům rovněž pokaždé předčítá z pohádkové knížky The Berenstain Bears, která je ve Spojených státech velmi oblíbená.

Kuchařka Britney

Popová hvězda prý svým potomkům i vlastnoručně připravuje jídlo. „Ve většině případů nejde o příliš složité vaření. Oba milují palačinky a párky,“ směje se Britney. „Já osobně hrozně ráda připravuju drůbež. Většinou dělám jídlo společně se syny. Kluci by se taky mohli utlouct po mých špagetách. Těší mě, že jim chutnají víc než v tatínkově domě,“ pochlubila se. V čem jsou její těstoviny tak výjimečné, to už však odmítla prozradit. „Tajemství je v omáčce, víc ale neprozradím,“ mlžila.

Budou z nich hvězdy?

Oba synové Britney Spears jsou údajně velmi hudebně nadaní. Nejraději zpívají se svou maminkou dětské písničky u piana. Starší Preston dokonce zná nazpaměť i některé hitovky, jejich text si ale přizpůsobuje. Možná chlapečci půjdou ve stopách své matky, která je stále jedním z nejprodávanějších hudebních interpretů planety. „Když je to bude bavit a budou mít dostatek talentu, tak je ráda podpořím. Musí to vycházet z nich samých a musejí mít o hudbu skutečně zájem,“ nechala se slyšet zpěvačka, jež sama začínala v pěveckých soutěžích už jako malá. Preston a Jayden hrají v Brit­-neyině životě skutečně významnou roli. Spears, která ještě nedávno aspirovala na titul nejhorší matka na světě, o svých dětech dokonce napsala píseň My Baby, jež se má objevit na jejím připravovaném albu.

(Jiří Čeladník, Spy)
 
Zpět