Bartošová a Pomeje: Svatba - podvod století?!

19.09.2008 11:57

 

 

O čem píše dnešní bulvár?

O čem píše dnešní bulvár?

 

Ohňostroj, šperky za miliony, zahraniční zpěvák jako překvapení pro svoji nevěstu - to vše se při své svatbě se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (42) chvástavě zavázal zařídit zkrachovalý producent Jiří Pomeje (43). Nakonec ale skoro nic nedodržel. Proč?

Reklama:
Promluvil totiž přímý svědek jednání s Jiřím Pomejem, jednatel cateringové firmy Cyril Štiak. Jeho firma měla mít původně svatební hostinu na starosti, ale kvůli nesolventnosti Pomejeho ze svatby krátce před jejím konáním vycouvala.

„Kvůli jeho exekucím jsme chtěli půlmilionovou zálohu. Odkládal ale její zaplacení tak dlouho, až jsme svatbu raději oželeli. A vůl tak stále žije!“ přiznal jednatel.

To má pan Cyril pravdu, vůl stále žije a vesele se chvástá. :-)))

„Člověk, který dluží desítky milionů, nebude mít problém s dalším dluhem. A toho jsme se báli,“ říká majitel společnosti Majordomus Gastro Cyril Štiak.

Pomeje firmu kontaktoval měsíc před sňatkem s tím, že chce uspořádat svatbu synovi a shání firmu, která zajistí občerstvení. Za dva dny firma měla hotovou cenovou nabídku a návrh pokrmů, mezi nimiž nechyběla jihočeská tradiční jídla ani vegetariánské pamlsky.

Bože, jakýmu synovi? Pan zkrachovalý producent asi musel vlčí mlhu, vždyť on žádného syna nemá, tedy teď nevlastního, tak proč takové nesmyslné argumenty?

Jiří měl velké oči, a tak žádal uspořádat svatební hostinu pro 130 hostů a navíc raut pro dalších sedm stovek lidí (svatby se nakonec i s davem novinářů zúčastnilo sotva 300 lidí - pozn. red.).

Firma za takový počet lidí po Pomejem požadovala částku 705 tisíc korun, ten po dlouhých peripetiích nakonec souhlasil, takže Štiak nechal právníka připravit smlouvu.

„Právní zástupce ale zakázku označil kvůli exekucím objednavatele jako vysoce rizikovou, takže nám doporučil vyžadovat platbu předem. Když jsme pak chtěli po panu Pomejem vědět termín podpisu smlouvy a zaplacení zálohy ve výši 500 tisíc korun, neustále to odkládal. Asi doufal, že to nějak do svatby vydržíme, a pak už mu to může být jedno. Osm dní před veselkou mi ale došla trpělivost a přípravné práce jsem ukončil. Naštěstí,“ vysvětluje šéf českobudějovické firmy.

Pan Cyril je naštěstí filuta a má všech pět pohromadě, takže o nic nepřišel. Gratulujeme a jako odměnu dáváme radu od N.N. - Bůh dal mozek všem, ale jen někteří se jej naučili používat.

Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová se prý začala se svým exmanželem Danielem Bezouškou handrkovat o jeho milionový majetek. Blonďatá kráska chce prý po svém bývalém okolo 100 milionů korun. A pak že jsou blondýny debilní!

Jak nazvete chytrou blondýnku? Indikátor hodně zlé kocoviny.

Manželství Petra Jandy a Alice po pěti letech spěje zřejmě ke konci! Už delší krizi se teď oba manželé podle informací Blesku rozhodli vyřešit rozvodem.

Další páreček, který pochopil, že čtyřicetiletý věkový rozdíl není pro manželství to pravé ořechové. Nové koště sice dobře mete, ale ne dlouho...

Moderátorka Lucie Borhyová tají, jakého pohlaví bude její miminko a Blesk má z toho velký problém. Kdo si počká, ten se dočká, Sašo, Míšo, Dalibore, Heleno, Hanko, Rocco Rudy...

Deník Šíp zjistil, že náš božský Karel chtěl ve třiceti seknout se zpíváním! To snad ne? „Když mi bylo dvaadvacet, věděl jsem jistě, že chci zpívat jen do třiceti. Aby mi pak lidi neřekli, že už jsem trapnej," prozradil Gott na předávání cen Nočního proudu Českého rozhlasu.

Jsme rádi, že Mistr nepověsil ve třiceti zpívání na hřebík a dál nám zpívá. Kájo, bez tebe by to nebylo ono! (mr)
Zpět