Alicia Keys v Praze už brzy!

30.09.2008 11:15

 

 

Alicia Keys (foto 10:15 Management)

Alicia Keys (foto 10:15 Management)

 

 

Nejkrásnější a nejtalentovanější žena současného hudebního světa, držitelka mnoha platinových desek a devítinásobná vítězka cen Grammy Alicia Keys vystoupí 14. října od 20.00 poprvé v České republice!

Reklama:
Alicia Keys je jednou z nejvýznamnějších a nejtalentovanějších umělkyň v oblasti populární hudby dneška. Spojení s jedním z nejdůležitějších hráčů v oblasti kosmetiky na světě, se společností Avon, je jen přirozeným řešením. Alicia přispěje sumou půl milionu korun na projekty boje proti rakovině prsu v Čechách. Tento dar posouvá její vystoupení do úplně jiné roviny a my můžeme být právem hrdi na spojení našich sil," říká Michal Borec, ředitel PR a inzerce pro Avon ČR a SR.

Společnost Avon v ČR předala z konta Avon proti rakovině prsu již více než 40 milionů korun na preventivní, léčebné a osvětové programy. Nyní má každý divák tohoto unikátního koncertu možnost přispět nákupem vstupenky padesáti korunami na boj proti rakovině prsu. Náramek, který koupí vstupenky získá, je vyjádřením podpory ženám, jejichž zdraví Avon chrání. Koncert Alicie Keys uvádí 10:15 Entertainment ve spolupráci s AEG Live. Generálním partnerem koncertu Alicie Keys je AVON.

Jméno americké krásky není u nás rozhodně neznámým. Jejích alb se v naší zemi prodalo několik desítek tisíc, což je na zdejší poměry úctyhodné číslo. Alicia Keys na turné As I Am představuje své nové stejnojmenné album, které vyšlo celosvětově v listopadu loňského roku. Do dnešního dne se ho prodalo již několik milionů. V repertoáru ale samozřejmě nesmí chybět megahity z předchozích alb: Fallin´, A Woman´s Worth, Karma a další.

Koncert bude bezesporu obrovským hudebním zážitkem; vidět naživo tak obrovsky talentovaného umělce se nepoštěstí moc často. Alicia Keys je velmi činná v oblasti charity a neziskových organizací. Patří mezi ty špičky v showbyznysu, které se aktivně zabývají pomocí druhým.
 
Zpět